Get Adobe Flash player

Kedves látogató!

  

 A mai rohanó, üzleties légkörű világban jól esik családias közösségben eltölteni néhány órát. Gyülekezetünkben minden szombaton délelőtt azzal a szándékkal kutatjuk a Bibliát, hogy megtaláljuk Jézus Krisztus nyugtató, megerősítő és reménységgel feltöltő üzenetét, ami erőt ad a következő hétre.

A 9.30-kor kezdődő bibliatanulmány sokunkban vet fel olyan kérdéseket, amelyeket jól esik megbeszélni, mert így választ kapunk mindennapi életünk izgalmas és fontos kérdéseire, egymás segítsége által.

A délelőtti istentisztelet 10.45-kor kezdődik. Ekkor az Ige tanulmányozása áll a fő helyen. A prédikátor a gyermekeknek is mond egy kis történetet, amit azután a külön foglalkozásokon a gyerektanítók folytatnak korcsoportonként. A felnőtt istentisztelet fontos részét képezi, hogy a tagok közül többen szolgálnak zenével, költeménnyel. A kórus szép énekét is hallgathatjuk.

Gyülekezetünkben mindenki megtalálja a baráti körét, akikkel együtt készülhet Jézus Krisztus eljövetelére, ami hitünk szerint már nem lesz soká.

Istentiszteleteinken mindenkit szívesen látunk! Az Úr gazdag áldását kívánom mindenkinek a közösségi és egyéni életben egyaránt!

 

Simon Zsolt
a gyülekezet lelkésze

Kapcsolatfelvételhez kattintson ide!

simon_zsolt_profilkep

 

 


 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 84 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter