Get Adobe Flash player

Családi nap
2015. február 7.

Gyülekezetünkben egész napos programot állítottunk össze a család az emberi kapcsolatok a gyermekeinkkel eltöltött idő fontosságának kihangsúlyozása, baráti kapcsolatok elmélyítése, s mind ezekben a közösségünk formáló erejére tettük a hangsúlyt.

Simon Zsolt szólt az igéből. 1 János 1.7 verséből:

„ha pedig a világosságban járunk amint ő maga a világosságban van: közösségünk van egymással, és Jézus Krisztusnak az ő fiának vére megtisztít minket minden bűntől”

Nem csak az Istenre, egymásra is szükségünk van. Örömödet bánatodat oszd meg valakivel, hogy közösségben légy vele. A család: szimbóluma a Jézussal való közösségnek. Miért jó tartozni valahová, hogyan tarthatom meg a közösséget? Ezen kérdésekre kerestük a választ és kaptunk útmutatást az igei gondolatokon keresztül.

Gyermekeink szolgáltak énekkel verssel, zenével.

Közös ebéddel is koronáztuk alkalmunkat, tudjuk, ilyenkor hangoznak el a jobbnál jobb beszélgetések. Délután bibliai vetélkedő, gyerek történetek, kézműves foglalkozást tartottunk gyermek tanítókkal. A felnőttek, ifjúság különböző témákban készültek, tapasztalatokat mondtak el, mellyel erősítették egymást.

Igazán jó hangulatban, egymás megerősítésében telt a napunk. Hálásak vagyunk Istennek és a testvéreinknek, akik részt vettek a szervezésben.

Őrizd a köteléket, járj Krisztus világosságában s így támogassuk egymást!!

 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 8 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter