Get Adobe Flash player

Gyermek szombatiskolai beszámoló
2015. március 28. 

Ünnepélyes formában mutattuk be gyülekezetünknek, vendégeinknek, hogy miről is tanultunk szombatról szombatra a gyermek iskolában. Kicsik is nagyok is versek, jelenet formában, zenében énekben szolgáltak. Lelkesen, arcukról sugárzott a szeretet az odaadás Jézus iránt. A képek is visszatükrözik mindezt.

Igei gondolatokban Simon Zsolt lelkészünk vezetett.

„Eszembe jutott a benned élő képmutatás nélküli hit, amely először nagyanyádban, Lóiszban és anyádban, Eunikében lakott, de meg vagyok győződve arról, hogy benned is megvan.”

1 Timótheus levél 1:5.

Hallottunk Timótheusról, Dánielről a rabszolga gyermekről aki közben járt Naámán gyógyulásáért. Ezek a gyermekek mertek beszélni Istenről, az ő szüleik bemutatták nekik Jézust. Bátrak, hűségesek voltak minden körülmények között szolgáltak és engedelmeskedtek.

Merjük tovább adni hitünket, bizonyságot tenni és engedelmeskedni! Imádságom, hogy a gyermekek eljussanak az élő Istenhez.

Ünnepségünket a gyermekek megvendégelése zárta.

Köszönjük a szülők és gyermektanítók fáradhatatlan szolgálatát.

Kovács Zsuzsanna
Szüret utcai /Új budai/ gyülekezet

 
2017. április 30. Vasárnap
Napnyugta: 19:54
Reggeli dicséret
  • Zof 2:3
    "Keressétek az Urat mind, akik alázatosan éltek a földön, és teljesítitek a törvényeit! Törekedjetek az igazságra, törekedjetek az alázatra, talán oltalmat találtok az Úr haragjának napján!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 2 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter