Get Adobe Flash player

Dupla ünnep!
Szabó Abigél Zsófia bemutatása - Anyák napja


Példabeszédek 4:23 "Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet."

Szívünk telve hálával urunk felé, hogy ismét adott nem csak a szülőknek, hanem nekünk gyülekezeti közösségünknek, gyermek szombatiskolánknak egy gyermeket.Kívánjuk és kérjük Istent adjon bölcsességet - erőt egészséget Imolának és Ervinek Abigél formáltatásában-nevelésében. Ígérjük mindig szeretettel várjuk gyermekiskolánkban Abigél Zsófiát.

Ézsaiás 49.15-16 „Hát elfeledkezhetik-é az anya gyermekéről, hogy ne könyörüljön méhe fián? És ha elfeledkeznének is ezek: én te rólad el nem feledkezem. Ímé, az én markaimba metszettelek fel téged, kőfalaid előttem vannak szüntelen.”

Zarkáné Teremy Krisztina vezetett minket a biblia egyik kiemelkedő különleges hőse Mózes életén keresztül aki nehézidőkben született amikor is rendelet adta ki hogy minden újszülött fiú gyermeket meg kell ölni. Leírni is borzasztó hát még abban az időben élni és tudomást venni erről a tényről. Félelem, aggódás, de szeretet és ima vette körül Mózest isteni kegyelem gondviselés kísérte életútját, hogy betudja tölteni Isten rendelését és küldetését. Gyermekeink csodálatos zenei - költemény szolgálatai színesítették az ünnepet. A képek önmagukért beszélnek.

2012. május 12.

 

 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 47 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter