Get Adobe Flash player

Keresztény bábelőadás az Újbudai gyülekezetben
2017. január 14.

A palánta misszió szolgálata nem ismeretlen számunkra. Két alkalommal is a keresztény játszóházba meghívtuk Őket szolgálni. Legutóbb a befogadó otthonban működő játszóházban ahol kb. 25 gyermek és nevelőnők is jelen voltak.

S akkor nagyot álmodtunk, elhatároztuk, hogy gyülekezetünkbe is meghívjuk őket! Sok-sok gyermekkel áldott meg minket az Úr! A szülők meghívtak gyermekeik barátait, nagyszülők unokáikat, más gyülekezeteknek is hirdettük és jöttek is.

A városi nyúl tévedése című darabot játszották el. Bibliai üzenetként kiemelve: vigyázzunk, mert Sátán mindig lesben áll, hogy elhitessen becsapjon minket, DE Jézus ott van melletted, csak rá figyelj, számíthatsz rá. A báb darabot CD és foglalkoztató füzet formában ajándékként megkapták a résztvevők.

Az előadást negyven gyermek, barátok, nagyszülők örömmel hallgatták. Együtt énekeltünk, majd tea délutánt szerveztünk. Jó hangulatban, áldásos beszélgetésben volt része mindenkinek! A vendég gyermekeknek szombatiskolai tanulmányt ajándékoztunk, hívtuk alkalmainkra.

Hálásak vagyunk Urunknak e csodás missziós lehetőségért. Soha nem tudhatjuk, kit mikor érint meg az Úr Szentlelke, de egy biztos minden alkalmat ragadjunk meg! Amit gyermek korban lát a gyermek azt sosem felejti el az ő szívében mindig ott lesz az az érték, amit nekünk felnőtteknek kell belecsepegtetni.

”Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint; még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól.”

Példabeszédek 22,6

/Kovács Zsuzsa/

 
2017. március 29. Szerda
Napnyugta: 19:09
Reggeli dicséret
  • Jel 21:4
    "és letöröl minden könnyet a szemükrõl, és halál sem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsõk elmúltak."
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 81 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter