Get Adobe Flash player

Gyermekbemutató - Bácsi Sámuel

2014. február 20.

Gyülekezetünkben hála az Úrnak a gyermekek létszáma egyre jobban szaporodik. Simon Zsolt gyülekezetünk lelkésze kérte Isten áldását a Bácsi család elsőszülött gyermekére, Sámuelre.

„Bizony te alkottad veséimet, te takargattál engem anyám méhében. Magasztallak, hogy csodálatosan megkülönböztettél. Csodálatosak a te cselekedeteid! És jól tudja ezt az én lelkem. Nem volt elrejtve előtted az én csontom, mikor titokban formáltattam és idomíttattam, mintegy a föld mélyében. Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, a melyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülök. És nékem milyen kedvesek a te gondolataid, óh Isten! Mily nagy azoknak summája! Számlálgatom őket: többek a fövénynél; felserkenek s mégis veled vagyok.”

Zsoltár 139:13-18-ig terjedő igeszakaszból Isten mindenhatóságára, mindenütt jelenvalóságára hívta fel figyelmünket lelkészünk. Isten minden pillanatban velünk van. Az élet titok melyre Ő ad választ, Ő a legjobbat akarja nékünk. Szolgáljuk Őt csodálattal! Látszódjon rajtunk az élet öröme! Tanulj meg Istenben bízni! Ő vezet, szeret, célba érhetsz Vele!

Hálásak vagyunk, hogy ily sok gyermeket bíz ránk az Úr!

 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 4 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter