Get Adobe Flash player

Gyermekbemutató, tagfelvétel

Köszönteni-ünnepelni csodálatos dolog, főleg ha ezt egyre többször gyakoroljuk. Márpedig egyre több örömben van része közösségünknek, a rohanó-zaklatott világ ellenére.

Papp Benedek bemutatójában örvendezhettünk. Különleges ajándék-kegyelem Istentől Benedek születése. Sok-sok ima meghallgatásának gyümölcse. 

Ezért a fiúért könyörögtem, és az Úr megadta kérésemet, amelyet tőle kértem. Most azért én is az Úrnak szentelem, teljes életére az Úrnak legyen szentelve! És imádkozának ott az Úrhoz.
I Sámuel 1:27-28.

Anna hűséges imájának gyümölcse Sámuel születése. Ezen igével bátorította köszöntötte lelkészünk a családot. Majd  közösen imádkoztunk Isten áldásáért vezetéséért a Papp család minden tagjáért.

Ezt követően szeretettel köszöntöttünk és vettünk fel gyülekezetünkbe 7 testvért.

Mert a milyen magas az ég a földtől, olyan nagy az ő kegyelme az őt félők iránt.
Zsoltárok könyve 103:11

Ezekkel a szavakkal  fejezte ki Zarka Péter Isten végtelen kegyelmét szeretetét az ember iránt. Nagy öröm a gyülekezetnek a fiatal testvérek érkezése, már eddig is megtapasztalt szolgálat készségük. Kaptunk 7 gyermeket is a gyermek szombatiskola soraiba. Ők is szorgalmasan látogatják programjainkat szombatiskolánkat már eddig is. Az igehirdetés szavai Máté 12. fejezetéből az ördöngös gyógyitásának történetét elevenitette fel. Egyszerű és egyben Isten csodálatos teremtői mivoltát tapasztalhatjuk meg ebben a történetben. Adjunk hálát az Úrnak. Hálaadás töltse be szívünket, ne adjunk helyt a háborgásnak. Az Úr mindenkor ujjá  akar teremteni mindnyájunkat. Programunkat  zene-kórus-vers szolgálatok gazdagitották. Tartsa meg az  Úr testvéreinket –gyermekeiket  az ő  utján. Mi pedig mindig szeretettel odafigyeléssel vegyük őket körül.

Kovács Zsuzsa

 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 60 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter