Get Adobe Flash player

Egy Szombat az Idősekért

Igen különleges szombatnappal áldott meg minket az Úr az újbudai gyülekezetben 2012. május 19-én. 70 év feletti testvéreinket ünnepeltük kifejezve irántuk hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket. 

Ugyan ez alkalommal a kemény tél miatt kicsit később esett rá sor, ez a szép és meghitt ünnep már évente hagyománnyá vált gyülekezetünkben. Ilyenkor egy napot idősebb testvéreinkre szánunk, akik oly kedvesek számunkra. Megköszönjük azt a sok segítséget, amit tapasztalataik átadásával, véleményük, bölcsességük megosztásával kapunk Tőlük. 

Gyülekezetünk minden korosztálya aktívan kivette a részét abban, hogy emlékezetessé tegye ezt az alkalmat az Időseink számára. A legkisebbektől a legnagyobbakig zenei és prózai szolgálatokkal dicsőítettük Istent, köszönetet mondva szépkorú tagjainknak, és hálát adva értük az Úrnak. Azonban ők maguk is szolgáltak, ugyanolyan lelkesedéssel és színvonalasan, mint bármelyik fiatal. A szolgálatok után Zarka Péter lelkészünk egy kis ajándékot és egy emléklapot nyújtott át gyülekezetünk Időseinek. Ezúton is szeretnénk jó egészséget, sok örömöt és Isten gazdag áldását kívánni számukra! 

Rinkó Marietta

 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 29 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter