Get Adobe Flash player
gyereahogyvagybanner
 

Bibliai Szabadegyetem
IV. szemeszter

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2014 szeptember 10. és 2014 december 3. között tartandó Bibliai Szabadegyetem negyedik félévének előadásaira! A kétéves programsorozat olyan emberek számára készül, akik általános műveltségüket szeretnék bővíteni a Biblia megismerésével; olyan kutatóktól akik éveket áldoztak a Biblia egy-egy könyvének megismerésével. A Szabadegyetem mindenki számára nyitott.

Bibliai Szabadegyetem IV szemeszter

A már megtartott előadások hanganyagát és vázlatát a Galéria -> Bibliai Szabadegyetem menüpont alatt találhatja meg!


 

Életmóddal az egészségért!

Sokat tehetünk az egészségünkért. A praktikus tanácsokra vágyókat szeretettel várjuk életmód klubunkban 2014. október 12-től kéthetente vasárnaponként 17:00 órától a XI. kerület Szüret u. 19. szám alatt.

Életmóddal az Egészségért

A részt vétel ingyenes!


 

"Gyűrű Kúra" program - Lurdy Ház

2014. szeptember 22-től kezdődően minden Hétfőn és Csütörtökön öt héten át párkapcsolati tréning!  (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14)

Gyűrű kúra egy párkapcsolati tanácsadás, tréning, amely már a házasságra készülés fázisában is rendkívül nagy segítségre szolgál, de a párkapcsolatban élők mindennapjait is támogatja gyakorlati tanácsokkal interaktív formában.

Gyűrű Kúra


 

"Élethelyzetek" szemináriumi sorozat

A szeminárium 2014. október 6-i kezdettel tíz héten át hétfőnként kerül megtartásra  a XI. kerület Budapest, Szüret u. 19. szám alatti helyszínen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Élethelyzetek szemináriumi sorozat


 

"Segíts, hogy segíthessünk!"

Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány adománygyűjtést indított útjára az oktatási intézmények vezetőivel való együttműködésben, szakmai javaslataik alapján, a rászoruló gyermekek iskolai étkeztetési támogatása 2014/15-ös tanévtől. Egy kisgyerek egy napi iskolai étkeztetése átlagosan 350,- Ft-ba kerül. Számos család sajnos még a kedvezménnyel csökkentett összegeket sem tudja havonta az iskolai befizetés napján teljesíteni.

A jótékonysági akciósorozathoz bárki csatlakozhat! Az Adventista Egyház Újbudai Gyülekezete csatlakozott a programhoz és az adománygyűjtést megkezdtük. Az adománygyűjtéssel egyidőben keressük azt a XI. kerületi általános iskolát, akivel az ADRA együttműködési megállapodást köt. Az általunk összegyűjtött adományok ehhez a kiválasztott általános iskolához fognak kerülni. Az összegyűjtött adományokat ünnepélyes keretek között fogjuk átadni. Az akcióhoz Te is csatlakozhatsz!

Ha kifejezetten a kiválasztott XI. kerületi általános iskolát szeretnéd támogatni, akkor adományaidat a Gyülekezetünkben rendszeresített adománygyűjtő ládába dobhatod (Budapest, Szüret u. 19.). Amennyiben adományaidat inkább átutalnád, azt a következő bankszámla számon teheted meg: 11707024-20430928.

Az összegyűjtött adományok ünnepélyes átadásáról honlapunkon a későbbiekben tájékoztatunk!

Segíts, hogy segíthessünk


 

"Segíts, hogy segíthessünk!" segélykoncert

2014. december 3-án a Zsombolyai u. 6. TIT Stúdióban 18:00 órától

A segélykoncert célja az ADRA Adventista Fejlesztési és Segélyezési Alapítvánnyal való együttműködésben egy kiválasztott XI. kerületi általános iskola rászoruló gyermekeinek étkeztetési támogatása és az összegyűjtött adományok ünnepélyes keretek közötti átadása az általános iskola igazgatójának.

A kiválasztott iskola nevéről a későbbiekben honlapunkon tájékoztatást nyújtunk.

Segíts, hogy segíthessünk - segélykoncert

 

Egészségügyi Expó

2014.szeptember 22-től 24-ig egész nap nyitástól - zárásig (10:00-21:00) a Budapest Allee Bevásárlóközpontban Egészségügyi Expó!

Az Egészségügyi Expo figyelemfelhívás az egészséges életmód gyakorlati lépéseire: testmozgás, friss levegő, napsütés, helyes táplálkozás, mértékletesség. A program keretében lehetőség van vérnyomás ellenőrzésre, testzsír-, testvíz % -, testizom % -, testtömeg-index -, továbbá tüdőkapacitás - mérésre, valamint lehetőség van tanácsadással egybekötött egészségállapot felmérő tesztek kitöltésére. Az Egészségügyi Expót az Életmóddal az Egészségért Alapítvány támogatja.

A tanácsadás ingyenes! Szeretettel várunk!

egészségügyi expó


 
2017. május 28. Vasárnap
Napnyugta: 20:29
Reggeli dicséret
  • Zsolt 69:7
    "Ne szégyenkezzenek miattam, akik benned reménykednek, Uram, Seregeknek URa! Ne érje gyalázat miattam azokat, akik hozzád folyamodnak, Izráel Istene!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 81 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter