Get Adobe Flash player

"Segíts, hogy segíthessünk!"

Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány adománygyűjtést indított útjára az oktatási intézmények vezetőivel való együttműködésben, szakmai javaslataik alapján, a rászoruló gyermekek iskolai étkeztetési támogatása 2014/15-ös tanévtől. Egy kisgyerek egy napi iskolai étkeztetése átlagosan 350,- Ft-ba kerül. Számos család sajnos még a kedvezménnyel csökkentett összegeket sem tudja havonta az iskolai befizetés napján teljesíteni.

A jótékonysági akciósorozathoz bárki csatlakozhat! Az Adventista Egyház Újbudai Gyülekezete csatlakozott a programhoz és az adománygyűjtést megkezdtük. Az adománygyűjtéssel egyidőben keressük azt a XI. kerületi általános iskolát, akivel az ADRA együttműködési megállapodást köt. Az általunk összegyűjtött adományok ehhez a kiválasztott általános iskolához fognak kerülni. Az összegyűjtött adományokat ünnepélyes keretek között fogjuk átadni. Az akcióhoz Te is csatlakozhatsz!

Ha kifejezetten a kiválasztott XI. kerületi általános iskolát szeretnéd támogatni, akkor adományaidat a Gyülekezetünkben rendszeresített adománygyűjtő ládába dobhatod (Budapest, Szüret u. 19.). Amennyiben adományaidat inkább átutalnád, azt a következő bankszámla számon teheted meg: 11707024-20430928.

Az összegyűjtött adományok ünnepélyes átadásáról honlapunkon a későbbiekben tájékoztatunk!

Segíts, hogy segíthessünk


 
2017. április 30. Vasárnap
Napnyugta: 19:54
Reggeli dicséret
  • Zof 2:3
    "Keressétek az Urat mind, akik alázatosan éltek a földön, és teljesítitek a törvényeit! Törekedjetek az igazságra, törekedjetek az alázatra, talán oltalmat találtok az Úr haragjának napján!"
ujbuda_100_eves_logo_zold_kicsi
Gyermekeitekkel szoktátok hallgatni a gyermektörténeteket?
 
Jelenleg 86 vendég olvas minket.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter