Kardiológiai látogatás
- Jézus a te gyógyítód -

2019.04.06.

20190316 113943 800x600

 

Több éve már hogy a Gyermek Iskolánk egyik kiemelkedő missziós programjáról az Országos Gyermek Kardiológiai Osztályon való látogatásainkról olvashattatok már beszámolókat.

A mostani látogatásunk különlegessége a zenei-prózai szolgálaton kívül az ajándékaink egyike a „SZÍV” üzenete melyet kézben fogva „kabalaként” Jézus bátorításaként, hogy mindig kéznél legyen gyermeknek, szülőnek bíztatásként, jó hírként üzenve: ”JÉZUS A TE GYÓGYÍTÓD”

Az egyik nagypapa az éneklés közben, csendben meghatottan csak annyit mondott, miközben a szomorú, beteg kis unokát simogatta: „azt hittem ilyen csak a televízióban van…”
Minden pillanatban éreztük Isten jelenlétét, kértük, adja meg, hogy áldás és öröm lehessünk a szükségben.
Pár nap múlva az osztály vezetője felhívott, elmondta, hogy mikor reggel bement a kórtermekbe az asztalon, kézben látta a szíveket. A maradék hat kicsi szív ami maradt, az a napi kórházi felvételes gyermekek kezébe adták, bíztatásként. /micsoda gondviselés nem több nem kevesebb pont hat!/. Mert hát mit is kaphatna egy gyógyulni vágyó beteg szív a kardiológián? Isten bátorító, megtapasztalható üzenetét!
A misszió folytatódik, a szíveket vinni fogjuk!!
Hálásak vagyunk az Isteni gondviselésért, köszönet a tanítók, gyülekezetünk hűséges segítségéért!

Mind boldog az, a ki féli az Urat; a ki az ő utaiban jár!

Zsoltárok 128:1

/Kovács Zsuzsa/