Keresztény bábelőadás az Újbudai gyülekezetben
2017. január 14.

Bábelőadás Újbudán

A palánta misszió szolgálata nem ismeretlen számunkra. Két alkalommal is a keresztény játszóházba meghívtuk Őket szolgálni. Legutóbb a befogadó otthonban működő játszóházban ahol kb. 25 gyermek és nevelőnők is jelen voltak.

 

S akkor nagyot álmodtunk, elhatároztuk, hogy gyülekezetünkbe is meghívjuk őket! Sok-sok gyermekkel áldott meg minket az Úr! A szülők meghívtak gyermekeik barátait, nagyszülők unokáikat, más gyülekezeteknek is hirdettük és jöttek is.

A városi nyúl tévedése című darabot játszották el. Bibliai üzenetként kiemelve: vigyázzunk, mert Sátán mindig lesben áll, hogy elhitessen becsapjon minket, DE Jézus ott van melletted, csak rá figyelj, számíthatsz rá. A báb darabot CD és foglalkoztató füzet formában ajándékként megkapták a résztvevők.

Az előadást negyven gyermek, barátok, nagyszülők örömmel hallgatták. Együtt énekeltünk, majd tea délutánt szerveztünk. Jó hangulatban, áldásos beszélgetésben volt része mindenkinek! A vendég gyermekeknek szombatiskolai tanulmányt ajándékoztunk, hívtuk alkalmainkra.

Hálásak vagyunk Urunknak e csodás missziós lehetőségért. Soha nem tudhatjuk, kit mikor érint meg az Úr Szentlelke, de egy biztos minden alkalmat ragadjunk meg! Amit gyermek korban lát a gyermek azt sosem felejti el az ő szívében mindig ott lesz az az érték, amit nekünk felnőtteknek kell belecsepegtetni.

”Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint; még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól.”

Példabeszédek 22:6

/Kovács Zsuzsa/